Tillsammanscafé

Område: Kävlinge
Kategori: Barn & familj, Mat, Musik

Vill du träffa nya och gamla Kävlingebor? Tror du att sammanhållning och möten är bättre än splittring och fördomar? Då är du hjärtligt välkommen på Tillsammanscafé 1 oktober på Lilla Kulturhuset!

Välkommen på Tillsammanscafé första söndagen i oktober! Som vanligt bjuder vi på fika, men alla som vill får gärna ta med sig ett bidrag till buffén. Det kan t.ex. vara en maträtt, en efterrätt, en kaka eller frukt. Den som vill kan spela sällskapsspel, pyssla eller läsa en bok. Om solen lyser går det att spela boule, kubb eller "Kasta gris" på gräsmattan utanför. Spelar du ett instrument? Ta med det!

Under Tillsammanscaféet har vi en freeshop med kläder. Det betyder att om du hittar nåt klädesplagg du gillar eller behöver så får du ta med det hem, och det kostar inget.

Tillsammanscafé är en möjlighet att lära känna nya och gamla Kävlingebor under avslappnade former. Alla åldrar är välkomna, och lokalerna är tillgänglighetsanpassade. Våra aktiviteter är alkohol- och drogfria.

Tillsammans för Kävlinge är en del av Tillsammansskapet, som partipolitiskt obundet och självständigt arbetar för att motverka splittring och rasism i lokalsamhället. Vi står upp för sammanhållning och gemenskap. Det spelar ingen roll om du är född i Kairo, Kabul eller Kävlinge. Här ska alla känna sig välkomna. Läs mer på www.facebook.com/tillsammansforkavlinge.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)702-83 55 46
Kontaktperson
Filip Roslund
E-post
tillsammanskavlinge@gmail.com
Arrangör
Tillsammans för Kävlinge

Länkar

Villkor

Prisinformation
Fri entré

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 1 okt 2017 14:00 - 16:00 @ Lilla kulturhuset Mejerigränden
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00