Grundkurs Yoga och avspänning

Datum: Onsdag 18 okt 2017 - onsdag 13 dec 2017 Visa karta

Kursen innehåller fysisk yoga, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra.
Kursen går på onsdagar, 18/10 – 13/12, 8 gånger (uppehåll 1/11)

Jag undervisar i klassisk yoga (som ofta också kallas för Hatha Yoga ) med influenser från Swami Satyananda traditionen. Yogakurser innehåller fysisk yoga, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra.

En yogakurs är som en utvecklande process där vi bygger på med något nytt varje gång. Under kursens gång går vi genom olika yogaprogram. Du utgår alltid utifrån din egen förmåga och övningarna kan med små modifikationer göras både lättare och svårare beroende på vart du är just nu. Därför fungerar grundkurserna både för dig som är ganska ny yogautövare, som för dig som har lite mer erfarenhet och som vill fortsättas utvecklas och fördjupa din förståelse för yogan.

Aasnas, yogaställningar gör din kropp starkare och smidigare, har en påverkan på nervsystem, matsmältning, blodcirkulation och ger en känsla av välbefinnande.

Effekten av ett yogaprogram förstärks med andningsövningar -Pranayamas. Dessa påverkar vår energi, ökar medvetenhet, hjälper till i frigörandet av stress och spänningar.

Yoga Nidra, en särskild djupavspänning på ca 20-25 min, som ger den återhämtning som vi så ofta
saknar och behöver. Resultatet är en lugn, avspänd kropp och ett mentalt klart och vaket sinne.

Show more

Om denna aktivitet

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00