Meditationskurs

Meditation som väg bort från stress– vi är många som upplever stress. Den sätter sig i både kroppen och i sinnet, skapar oro, sjukdomar. Vad kan man göra? Hur kan man ha bättre och mer harmoniskt liv?

Meditation som väg bort från stress – vi är många som upplever mer och mer stress och märker dess skadliga effekter, både i arbetslivet och privat. Stress sätter sig i både kroppen och i sinnet, skapar oro och sjukdomar. Vad kan man göra? Hur kan man ha bättre och mer harmoniskt liv?

Meditation ger lugn, koncentration och energi; och alla kan lära sig det. Vetenskapliga undersökningar har visat att regelbunden meditation kan normalisera blodtrycket, hjärtrytmen och kortisolnivån; reducera stress, ångest och depression; och ge förbättrat sömn.

Låter dig få starkare kontakt med ditt sinne – meditation är att ha förmåga att vila i ett djupt, avspänt tillstånd. Det är att vara medveten, med en klar uppmärksamhet, både inre och yttre. Mentala spänningar släpper, och det blir lättare att komma i kontakt med din egen energi och glädje.

Teknikerna, som du lär på kursen, har du med dig för resten av livet, och de positiva effekterna ökar efterhand som du mediterar regelbundet.

Visa mer

Tillfällen

Datum Tid    
30 Maj
Onsdag 30 maj 2018 19:15 - 20:15
13 Jun
Onsdag 13 jun 2018 19:15 - 20:15

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 (0)762-30 17 11
  • E-post
    julie@satyayoga.se
  • Webbsida
  • Prisinformation
    990 SEK/890 SEK för studerande, arbetstlösa, långtidssjukskrivna och pensionärer Biljettbokning/förköp http://satyayoga.se/kurser/