Seglarskolan Pinhättan

Visa karta

Lär dig att segla och ta an haven i sommar! Alla är välkomna, oavsett ålder och seglingskunskap.

Sommar, sol, hav och seglarskola! Seglarskolan Pinhättan har bedrivit seglarskola i mer än 50 år, och denna sommaren är inget undantag. Vi erbjuder kurser till seglare i alla åldrar, och för nybörjare som erfaren.

Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar. Seglarskolan är indelad i olika grupper efter intresse och färdighet. Vi arbetar med klara kunskaps- och färdighetsmål för alla deltagare.

Seglarskolans verksamhet löper under de första fyra veckorna av sommarlovet: 18 juni till 13 juli, med undantag för Ungdomsseglarskolan och de andra mindre kurserna som bedrivs under kortare perioder.

Vårt motto ”världens bästa seglarskola” gäller även för 2018 och vi ser fram mot Din anmälan i god tid så att vi kan planera, förbereda och uppdatera våra duktiga lärare på bästa sätt. Anmäl dig så fort som möjligt – dock senast den 30 april.

För att få delta i seglarskolan måste du vara född senast 2010. Du ska också kunna simma minst 200 meter och kunna vattentrampa 4 minuter med enbart benen. Mer info om ålders/kunskapsgränser för de andra kurserna finns på hemsidan.

Visa mer

Tillfällen

Datum    
18 Jun
Måndag 18 jun 2018
19 Jun
Tisdag 19 jun 2018
20 Jun
Onsdag 20 jun 2018
21 Jun
Torsdag 21 jun 2018

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 (0)706-15 81 59
  • E-post
    seglarskolan.pinhattan@gmail.com
  • Webbsida
  • Prisinformation
    Mer info om de olika kurserna finns på hemsidan (www.pinhattan.se).