Se och göra Kävlinge - 73 träffar

Barsebäck Golf & Country Club

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Golf Barsebäck Golf & Country Club på Barsebäck Resort räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar.

Barsebäck Resort Golfrestaurang

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Kafé Med härlig utsikt över Öresund bjuds man på en trevlig atmosfär i en av Europas bästa golfmiljöer.

Barsebäck Resort Konferenscenter

Område: Kävlinge  Karta

Konferens, Dygnskonferens, Dagkonferens Konferera i proffsig miljö. Ett stort konferenscenter med 7 stora salar och en mängd grupparbetsrum. Avskild naturnära miljö.

Barsebäck Resort Konferensrestaurang

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Restaurangen serverar frukostbuffé och lunch med stor sallads- och förrättsbuffé.

Barsebäcks Gods

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Slott/borgar Slottet ligger i Barsebäcks by och var känt redan på 1100-talet som ett fästningsverk. Slottet är i privat ägo.

Barsebäcks Hamnkrog

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Fisk & skaldjur [...] Barsebäcks Hamnkrog ligger i den lilla pittoreska byn Barsebäckshamn, gammalt fiskeläge som blivit en mycket populär destination för både båtfolk och landkrabbor.

Barsebäcks kyrka

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Kyrkor Kyrkan är byggd av väl bearbetad flinta och Helsingborgssandsten. Kyrkan hade en gång i tiden kor och långhus samt möjligen en absid, varav endast långhusdelen återstår idag.

Barsebäcks saltsjöbad

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Bad Sandstrand med fina sol- och badmöjligheter. Camping med campingplatser med eller utan el, stugor och rum.

BarsebäckStrand - Strandpaviljongen

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Kafé Säsongsöppen sommarrestaurang med glass och snabbmat. Uteservering då vädret tillåter det.

Berglunds Antik

Område: Kävlinge  Karta

Shopping, Antikviteter & antikvariat Antik butik i Löddeköpinge

Besök Barsebäcksverket

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Övriga tips Beläget mitt på den Skånska västkusten, mellan Malmö och Landskrona, ligger Barsebäcksverket. Ett kärnkraftverk i servicedrift.

Bibliotekscaféet

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Kafé På biblioteket i Kävlinge driver en grupp från daglig verksamhet bibliotekets café. På caféet brer vi smörgåsar, baguetter, hembakade kakor, pannkakor och sylt. Vi säljer även p...

Björkenäs Golfklubb

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Golf Björkenäs Golfklubb erbjuder dig en naturskön 12-håls parkbana med en del utmanande hål. Vi har puttinggreen och drivingrange med möjlighet att träna under tak.

Bread & Cookies

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Kafé, Restaurang Det moderna caféet med bageriet i centrum mitt i butiken. Här hittar du bröd till frukosten, kaffe till fikat och lunchrätter och goda mackor till lunch. Vi finns på Handelsplat...

Burger King Löddeköpinge DT

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Upptäck hela vårt sortiment: från sött och läckert, till hett och smakrikt. Oavsett om du vill ha en rejäl middag, ett enkelt mellanmål eller är sugen på något sött – vi har någ...

Dagstorps kyrka

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Kyrkor Kyrkan byggdes 1861 som ersättning för en medeltida kyrka. Från kyrkbacken har man en milsvid utsikt över den skånska slätten.

Dagstorps Lustgård

Område: Kävlinge  Karta

Park/trädgård, Sevärdheter/besöksmål En annorlunda trädgård utan gräsmatta och med ekologiska tankar. En jättelik "chokladbiskvi" utformad som torvparti dominerar trädgården liksom den stora fiskdammen med sin Mone...

Dahls Hotell

Område: Kävlinge  Karta

Konferens, Dygnskonferens, Dagkonferens Skånes bästa konferensläge. Hotellet ligger intill E6:an, nära golfbanor, köpcenter och större städer. Alla rum är kombirum med kapacitet upp till fyra personer/rum.

Din Krog

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Din Krog är en restaurang som ligger bra på Lödde Centrum.

Fiskevårdsområdet Lödde- och Kävlingeån

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Fiske Lödde å rinner ut i Öresund söder om Landskrona och är ett av Europas bästa gäddfiskevatten. Rekordgäddor på drygt tjugo kilo fångas här.

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER