Se och göra Kävlinge - 78 träffar

Barsebäck Golf & Country Club

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Golf Barsebäck Golf & Country Club på Barsebäck Resort räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar.

Barsebäck Resort Golfrestaurang

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Kafé Med härlig utsikt över Öresund bjuds man på en trevlig atmosfär i en av Europas bästa golfmiljöer.

Barsebäck Resort Konferenscenter

Område: Kävlinge  Karta

Konferens, Dygnskonferens, Dagkonferens Konferera i proffsig miljö. Ett stort konferenscenter med 7 stora salar och en mängd grupparbetsrum. Avskild naturnära miljö.

Barsebäck Resort Konferensrestaurang

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Restaurangen serverar frukostbuffé och lunch med stor sallads- och förrättsbuffé.

Barsebäcks Gods

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Slott/borgar Slottet ligger i Barsebäcks by och var känt redan på 1100-talet som ett fästningsverk. Slottet är i privat ägo.

Barsebäcks Hamnkrog

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Fisk & skaldjur [...] Barsebäcks Hamnkrog ligger i den lilla pittoreska byn Barsebäckshamn, gammalt fiskeläge som blivit en mycket populär destination för både båtfolk och landkrabbor.

Barsebäcks kyrka

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Kyrkor Kyrkan är byggd av väl bearbetad flinta och Helsingborgssandsten. Kyrkan hade en gång i tiden kor och långhus samt möjligen en absid, varav endast långhusdelen återstår idag.

Barsebäcks saltsjöbad

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Bad Sandstrand med fina sol- och badmöjligheter. Camping med campingplatser med eller utan el, stugor och rum.

BarsebäckStrand - Strandpaviljongen

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang, Kafé Säsongsöppen sommarrestaurang med glass och snabbmat. Uteservering då vädret tillåter det.

Berglunds Antik

Område: Kävlinge  Karta

Shopping, Antikviteter & antikvariat Antik butik i Löddeköpinge

Besök Barsebäcksverket

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Övriga tips Beläget mitt på den Skånska västkusten, mellan Malmö och Landskrona, ligger Barsebäcksverket. Ett kärnkraftverk i servicedrift.

Bibliotekscaféet

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Kafé På biblioteket i Kävlinge driver en grupp från daglig verksamhet bibliotekets café. På caféet brer vi smörgåsar, baguetter, hembakade kakor, pannkakor och sylt. Vi säljer även p...

Björkenäs Golfklubb

Område: Kävlinge  Karta

Aktiviteter, Golf Björkenäs Golfklubb erbjuder dig en naturskön 12-håls parkbana med en del utmanande hål. Vi har puttinggreen och drivingrange med möjlighet att träna under tak.

Bread & Cookies

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Kafé, Restaurang Det moderna caféet med bageriet i centrum mitt i butiken. Här hittar du bröd till frukosten, kaffe till fikat och lunchrätter och goda mackor till lunch. Vi finns på Handelsplat...

Burger King Löddeköpinge DT

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Upptäck hela vårt sortiment: från sött och läckert, till hett och smakrikt. Oavsett om du vill ha en rejäl middag, ett enkelt mellanmål eller är sugen på något sött – vi har någ...

Caféteater Pegasus Family i Hög

21 Jul 2018
Område: Kävlinge
Tillfälle: 18:00

Mat & Dryck I år utökar vi Pegasus Family med två kvällar för vuxna och större barn: International Puppetjam! Caféteater med våra inbjudna internationella Dockartister

Dagstorps kyrka

Område: Kävlinge  Karta

Sevärdheter/besöksmål, Kyrkor Kyrkan byggdes 1861 som ersättning för en medeltida kyrka. Från kyrkbacken har man en milsvid utsikt över den skånska slätten.

Dagstorps Lustgård

Område: Kävlinge  Karta

Park/trädgård, Sevärdheter/besöksmål En annorlunda trädgård utan gräsmatta och med ekologiska tankar. En jättelik "chokladbiskvi" utformad som torvparti dominerar trädgården liksom den stora fiskdammen med sin Mone...

Dahls Hotell

Område: Kävlinge  Karta

Konferens, Dygnskonferens, Dagkonferens Skånes bästa konferensläge. Hotellet ligger intill E6:an, nära golfbanor, köpcenter och större städer. Alla rum är kombirum med kapacitet upp till fyra personer/rum.

Din Krog

Område: Kävlinge  Karta

Mat & Dryck, Restaurang Din Krog är en restaurang som ligger bra på Lödde Centrum.

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.00
Tisdag 08.00 - 16.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 08.00 - 16.00
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER